Vliegveld Innsbruck: Innsbruck Airport (INN)

Informatie over Innsbruck Airport

De luchthaven van Innsbruck is de grootste in het westen van Oostenrijk (Tirol). Vooral in de wintermaanden verwerkt het vliegveld veel reizigers als de toegangspoort naar de wintersportgebieden. Innsbruck Airport staat ook wel bekend als Flughafen Innsbruck-Kranebitten. In 2017 werd bekend gemaakt dat de oude terminal zal worden vervangen met een nieuwe moderne terminal. De bouw van deze nieuwe terminal begint in 2019.

Vanaf de luchthaven kun je op meer dan 35 bestemmingen vliegen. Belangrijke bestemmingen vanaf Innsbruck Airport zijn Londen Gatwick Airport, Amsterdam Schiphol Airport, Vienna Airport en Frankfurt International Airport.

Voordelig vliegen naar Innsbruck Airport

Hoe kun je het meest voordelig vliegen naar Innsbruck Airport? Met low-cost airline Transavia vlieg je goedkoop naar Innsbruck Airport vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport. Om een zo voordelig mogelijke vliegticket te kopen is het aan te raden om je vlucht ruim van tevoren (zo'n 8 weken) te boeken. Dinsdagmiddag is vaak het beste moment om voordelige vliegtickets te vinden en het is altijd goed om vliegticket prijzen te vergelijken van verschillende maatschappijen, om zo de meest voordelige deal te vinden.

Adres

Tiroler Flughafenbetriebsgesellschaft m.b.H.
Fürstenweg 180,
A-6020 Innsbruck
Oostenrijk

Luchthaven codes

IATA airport code: INN
ICAO airport code: LOWI

Contact

Contactgegevens van Innsbruck Airport

Adresgegevens

Tiroler Flughafenbetriebsgesellschaft m.b.H.
Fürstenweg 180,
A-6020 Innsbruck
Oostenrijk

Telefoon, fax, email

Telefoon: +43(0)512 22525 0
Fax: +43(0)512 22525 102
Email: info@innsbruck-airport.com

Luchthavencodes

IATA airport code: INN
ICAO airport code: LOWI

Websites