Voorzieningen

Voorzieningen op Innsbruck Airport

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven. Het dichtstbijzijnde hotel is Sporthotel Penz (tel: +43(0)512 22514 0). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er is een beperkt aantal (snack)bars en cafés in het terminalgebouw. Een echte Oostenrijkse bakkerij ontbreekt natuurlijk niet. Er is een Airport Shop met kranten, tijdschriften, boeken en films, en een Duty Free Shop.

Bagage

In de Aankomsthal is een loket voor verloren en gevonden voorwerpen. Er zijn daar ook medewerkers van diverse luchtvaartmaatschappijen die u behulpzaam kunnen zijn als u iets bent kwijtgeraakt tijdens de vlucht.

Informatie

In de terminal is een algemene informatiebalie, bereikbaar via het algemene telefoonnummer. Verder vindt u in de Aankomsthal diverse reisbureaus.

Zakelijk

De luchthaven heeft beperkte faciliteiten voor zakelijke reizigers. Er is een VIP Lounge die u kunt bespreken via de marketingafdeling (tel: +43(0)512 22525 164). Persconferenties worden meestal belegd in het restaurant ‘Fliegerstüberl’ (tel: +43(0)512 22525 750).

Gehandicapten

In de parkeergarage zijn plaatsen gereserveerd voor minder-validen. Verder is er een traplift voor rolstoelgebruikers en zijn er aangepaste toiletten.

Overige services

EHBO wordt verzorgd door Tyrol Air Ambulance (tel: +43(0)512 22422). Er is een filiaal van de Bank für Tirol und Vorarlberg en er zijn geldautomaten.