Bereikbaarheid

Vervoer van en naar Innsbruck Airport

Trein

Er is geen treinverbinding met de luchthaven maar er rijdt een bus naar het treinstation van Innsbruck. Van dat station rijden treinen naar onder meer Seefeld, St. Anton en Kitzbühel.

Auto en bus

De luchthaven ligt direct langs de snelweg A12 die ten zuiden van Innsbruck loopt. De afslag naar het vliegveld staat duidelijk aangegeven (Innsbruck West / Flughafen). Vanuit Duitsland (grensovergang Mittenwald/Scharnitz) hoeft u geen tol te betalen als u naar het vliegveld gaat. U neemt dan de afslag naar de Bundesstrasse 171 (Völs Kranebitten / Flughafen).
Stadsbus F rijdt ieder kwartier naar het treinstation van Innsbruck. Een kaartje kost € 1,50.

Autoverhuur

Op de begane grond van parkeergarage 3 vindt u balies van de autoverhuurbedrijven Denzeldrive (National/Alamo), Hertz, Avis, Budget, Sixt en Europcar. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Voor de Aankomsthal staan taxi’s die u in 10-15 minuten naar het centrum van Innsbruck brengen (kosten: ongeveer € 12,00). De website van de luchthaven heeft een overzicht van taxiprijzen naar andere bestemmingen.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn twee parkeerterreinen (P1 en P2) en één parkeergarage. De eerste 30 minuten zijn gratis, daarna betaalt u € 1,30 per uur met een maximum van € 13,00 voor de eerste dag. Een week parkeren kost € 57,00, twee weken € 90,00.