Hotels Malaga

Hotels Málaga

Hotels Málaga Airport

Op het vliegveld van Málaga zijn geen hotels te vinden. Wél zijn er mogelijkheden binnen een straal van 3 kilometer. Eén van de betere hotels betreft Novotel Málaga Aeropuerto. Behorend tot dezelfde keten is het Ibis hotel, dat zich ook op dezelfde afstand bevindt. Deze hotels liggen in het uitgestrekte industriële gebied dat de binnenstad omringt. Zowel vanaf het vliegveld als vanaf het centrum zijn de hotels binnen 10 minuten te bereiken.

Hotels in het centrum van Málaga

Goede hotels in Málaga hoeven niet duur te zijn. Veel hotels hebben aanbiedingen voor bijvoorbeeld 2 nachten inclusief tickets voor het Picasso Museum, de trots van de mooie stad. Een voorbeeld van een luxueus hotel met een dergelijke aanbieding is het 4-sterren Hotel Del Pintor. Verdere ketens die zijn vertegenwoordigd in de binnenstad zijn AC Hotels en NH Hotels.

Backpackers, studenten en prijsbewuste reizigers kunnen in Málaga kiezen uit een ruim aanbod hostels. Voorbeelden zijn hostel Picasso's corner, the Melting Pot en Casa Babylon. Deze hostels zijn te vinden via diverse boekingssites en beschikken zelf niet altijd over een website.