Hotels Lissabon

Hotels Lissabon

Hotels Lissabon Portela Airport

Er zijn geen hotels te vinden op het vliegveld maar wel op 5 (auto)minuten afstand. Het moderne en luxe Radisson SAS hotel biedt luxe 221 kamers, goede faciliteiten en een gratis shuttleverbinding van en naar het hotel. Eén ster minder maar een aantal kilometers dichterbij ligt het Roma Hotel waarvandaan een taxirit van enkele minuten u naar het centrum voert. Overigens ligt het vliegveld erg centraal, waardoor ook hotels in het centrum prima dienst kunnen doen bij een snel bezoek of een stedentrip.

Hotels in het centrum van Lissabon

Eén van de beste locaties in de stad is rondom het Parque Eduardo VII. Vanaf het park heeft men een prachtig uitzicht over de benedenstad en de rivier de Taag. Dit is de langste rivier van Portugal en mondt voorbij Lissabon uit in de Atlantische Oceaan. Vlakbij het park liggen een aantal luxe hotels. Indrukwekkend is het HF Fénix Lisboa, een luxe hotel bij het Praça Marquês de Pombal.

In dezelfde omgeving ligt het Sheraton Hotel Lisboa, een luxe hotel met uitgebreide Spa en wellness faciliteiten. Zakenreizigers zullen ook meteen het Holiday Inn Hotel herkennen, een hotel met een goede naam en uitstekende locatie in het centrum.

Natuurlijk zijn er in de stad talloze mogelijkheden voor prijsbewuste reizigers. Natuurlijk zijn er in het centrum ook hostels te vinden. In één van de oudste districten, op loopafstand van onder andere het São Jorge kasteel, ligt het Alfama patio hostel. Hiervandaan zijn alle bezienswaardigheden maar ook de zee binnen een mum van tijd te bereiken.