Voorzieningen

Voorzieningen op Eindhoven Airport

Airport Hotels

Er is één hotel direct op het luchthaventerrein, Tulip Inn Eindhoven Airport. Een ander hotel in de buurt van de luchthaven is Novotel Eindhoven (2 km, tel: +31(0)40 252 6575). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Hier bekijk je eenvoudig de meest voordelige tarieven van verschillende hotels.

Winkelen en restaurants

Op de luchthaven kun je bij verschillende plekken terecht voor een kopje koffie of wat lekkers. Zo vind je er een vestiging van Starbucks Coffee, is er een AH to go en een La Place restaurant. In bar Upstairs kun je terecht voor een borrel. Shoppen kun je bij AKO boekwinkel, RITUALS en House of Season. Ook zijn er een B&S Shop Fly winkel en een kofferwinkel op de luchthaven.

Bagage

Er zijn bagagewagens op Eindhoven Airport maar hiervoor moet u wel een borg van 1 of 2 euro betalen. In de Vertrekhal zijn bagagekluizen, achter de AKO boekwinkel. De informatiebalie is het aanspreekpunt voor verloren en gevonden voorwerpen.

Informatie

In de centrale hal is een informatiebalie (tel: 0900 9505) voor inlichtingen over vluchten, overstapmogelijkheden, het openbaar vervoer en hotels. Ook kunt u er postzegels, telefoonkaarten, kranten en diverse cadeauartikelen kopen.

Zakelijk

Op de eerste verdieping is een Business Centre, waar u gebruik kunt maken van diverse zakelijke diensten (telefoon, fax, kopiëren, computers). Er zijn kantoor- en vergaderzalen te huur. Verder is er een lounge, die de Business Room wordt genoemd, met aansluitingen voor laptops.

Gehandicapten

De meeste faciliteiten bevinden zich op de begane grond, met uitzondering van het restaurant en het Business Centre. Deze zijn bereikbaar met een aangepaste lift. Ook zijn er aangepaste toiletten en rolstoelhellingen. Rolstoelen zijn beschikbaar via Eindhoven Handling (tel: +31(0)40 251 6142).
Op parkeerterrein P1 zijn plaatsen gereserveerd voor minder validen. U betaalt het P5 bronze tarief (start vanaf € 10 per dag).

Overige services

Er zijn geldautomaten en draadloos internet is in het terminalgebouw aanwezig. Op de eerste verdieping is een medische dienst (Travel Doctor) waar u onder meer vaccinaties kunt halen. Dit is ook de EHBO-post die u kunt inroepen via de servicebalie.