Bereikbaarheid

Vervoer van en naar Eindhoven Airport

Trein

Er is geen treinverbinding met de luchthaven. Wel rijden er bussen naar het Centraal Station van Eindhoven. Vanaf het treinstation zijn er uitstekende verbindingen met de rest van Nederland.

Auto en bus

Het vliegveld ligt langs de snelweg A2 (Amsterdam – Maastricht). De afslag naar de luchthaven staat duidelijk aangegeven. Vanaf deze afslag (nr. 29) volgt u de Anthony Fokkerweg. Na ongeveer 500 meter slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op.

Met de buslijnen 400 en 401 reis je eenvoudig tussen Eindhoven Airport en Eindhoven Centraal Station. De reistijd is ongeveer 20 minuten.
Met de AirExpressBus reis je snel met de bus naar Amsterdam, Den Bosch en Utrecht. De rit naar Amsterdam duurt zo'n 1 uur en 30 minuten.

Autoverhuur

In de Aankomsthal zijn balies van autoverhuurbedrijven Avis, Hertz, Europcar, Sixt en National. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Voor het terminalgebouw staan taxi’s. Een rit naar het centrum van Eindhoven duurt zo’n 15 minuten.

Parkeren op de luchthaven

Direct naast de terminal ligt het parkeerterrein P1 (Gold Parking) voor kort parkeren. De parkeerplaatsen P3 (Silver Parking), P4 (Bronze Parking), P5 (Bronze Parking) en P8 (Bronze & Budget Parking) zijn voor lang parkeren. Vanaf P8 wordt je met een gratis shuttle naar de luchthaven vervoerd.