Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Heraklion Airport heeft een beperkt aanbod van winkels en eet- en drinkgelegenheden. Er is één restaurant (eigenlijk meer een snackbar) en er zijn vijf cafés. De prijzen liggen hoog. Dat geldt ook voor de producten in de winkeltjes.

Bagage

Bagage kunt u stallen bij de ingang van de parkeerplaats. Deze service is officieel 24 uur per dag open, maar niet altijd bemand. Het is geen goedkope service: het stallen van een gemiddelde koffer kost al gauw 12 euro per dag.
Als u bagage mist, meldt dat dan onmiddellijk bij de informatiebalie. Als u dat niet doet en de bagageruimte verlaat, kunt u ontbrekende koffers later niet meer claimen!

Informatie

Bij de bagageruimte in de Aankomsthal is een informatiebalie (tel: +30(0)2810 397129).

Zakelijk

Er zijn geen kantoren of vergaderruimtes te huur op Heraklion Airport.

Gehandicapten

De luchthaven heeft zeer beperkte faciliteiten voor gehandicapten. Er zijn vrij veel trappen en bij de bagagebanden is slechts één toilet voor minder-validen. Op verzoek worden gehandicapten geholpen bij aankomst en vertrek, maar u kunt dat beter regelen met uw luchtvaartmaatschappij.

Overige services

Heraklion Airport is een kleine luchthaven met weinig faciliteiten. Er is een bank en er zijn enkele geldautomaten.