Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven van Denpasar, maar er zijn diverse accommodaties in de directe omgeving. Het Harris Tuban Hotel (tel: +62(0)361 765 255) is een van de dichtstbijzijnde. Andere hotels in de buurt van de luchthaven zijn onder meer Ramayana Resort & Spa (tel: +62(0)361 751 864), Santika Beach Hotel Bali (tel: +62(0)361 751 267) en Holiday Inn Resort Baruna (tel: +62(0)361 755 577). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er zijn vrij veel eetgelegenheden op Bali Denpasar Airport, zowel in als buiten de terminal. Veel eetstalletjes zijn vooral gericht op reisleiders, taxichauffeurs en anderen die uren op het vliegveld doorbrengen, maar er zijn ook vestigingen van internationale ketens als McDonald’s, KFC, Starbucks en de Thaise koffieshop Black Canyon. Het winkelgebied bestaat voor het grootste deel uit souvenirshops. De prijzen liggen er aanmerkelijk hoger dan wat u elders op Bali betaalt.

Bagage

Bij de ingang van de internationale terminal is een balie om bagage in bewaring te geven. Dat is ook de plaats voor verloren en gevonden voorwerpen. Verder zijn er enkele bagagekluizen (naast de McDonald’s).

Informatie

In de Aankomsthal van zowel de internationale als de binnenlandse terminal is een informatiebalie waar u terecht kunt met vragen over aankomst- en vertrektijden en services op de luchthaven.

Zakelijk

Er zijn enkele VIP lounges op de luchthaven die basisdiensten als faxen, kopiëren en internettoegang bieden. Voor uitgebreide zakelijke faciliteiten – waaronder vergaderruimten en conferentiezalen – bent u aangewezen op een van de grotere hotels of ressorts op Bali, zoals het Holiday Inn (zie bij Hotels).

Gehandicapten

De luchthaven van Bali-Denpasar is goed toegankelijk voor gehandicapten. De gates, aankomst- en vertrekhallen en diensten zijn allemaal op de begane grond. Er zijn aangepaste toiletten en verder zijn er vlak bij de terminal parkeerplaatsen gereserveerd voor minder-validen.

Overige services

In de corridor tussen de twee terminals vindt u banken, geldwisselkantoren en ATM’s. Verder een klein postkantoor, een massagesalon en een apotheek. De Eerste Hulppost bereikt u via de informatiebalie of via een van de telefoons in de terminals.