Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er rijden geen treinen op Bali.

Auto en bus

De luchthaven ligt 13 kilometer ten zuiden van de Balinese hoofdstad Denpasar, 3 kilometer van Kota Beach en 7 kilometer van Seminyak. Het vliegveld is gemakkelijk met een huurauto bereikbaar, er lopen goede wegen naar zowel Kota als Denpasar. Wel zijn deze wegen vaak zeer druk, de rit naar Denpasar kan gemakkelijk een halfuur of langer duren.

Voor het terminalgebouw staan bussen die de verbinding onderhouden met Denpasar, Kuta en andere populaire toeristenplaatsen.

Autoverhuur Bali Denpasar Airport

In de Aankomsthal zijn balies voor autohuur. Op de luchthaven van Bali zijn vier autoverhuurbedrijven actief: Hertz, Europcar, Thrifty en Toyota Rent-a-Car. Daarnaast is er nog een aanbieder, Blue Bird, die auto’s met chauffeur verhuurt.

Taxi

Buiten de Aankomsthal staat een kiosk waar u een taxi kunt reserveren. Er gelden vaste tarieven voor diverse bestemmingen. U betaalt bij de kiosk en toont vervolgens uw ontvangstbewijs aan de taxichauffeur. Een indicatie van de tarieven: Denpasar 70.000-90.000 roepies, Kuta 45.000 roepies en Ubud 200.000 roepies.

Parkeren op de luchthaven

Voor het terminalgebouw ligt een grote parkeerplaats met een capaciteit voor ruim 2000 auto’s.