Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven van Paramaribo en zelfs niet in de buurt ervan. Goede hotels zijn te vinden in de Surinaamse hoofdstad, waaronder Courtyard by Marriott (tel:

+597 459 708), Best Western Elegance Hotel (tel: +597 420 007) en Royal Torarica‎ (tel: +597 473500). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

De luchthaven van Paramaribo heeft een zeer beperkt aanbod wat shoppen betreft: er is slechts één duty free shop. Verder is er een kleine eet- en drinkgelegenheid.

Bagage

Er zijn geen mogelijkheden bagage te stallen op Paramaribo Airport. Bij de algemene informatiebalie of bij de beveiliging kunt u terecht voor verloren en gevonden voorwerpen.

Informatie

In de centrale hal is een informatiebalie waar u terecht kunt met vragen over Paramaribo Airport en aankomst- en vertrektijden. Dat wil zeggen, áls de balie bemand is.

Zakelijk

Zakelijke faciliteiten ontbreken op de luchthaven van Paramribo. Daarvoor bent u aangewezen op de zakenhotels in de Surinaamse hoofdstad (zie bij Hotels) die onder meer vergaderruimtes en conferentiezalen beschikbaar hebben.

Gehandicapten

De luchthaven van Paramaribo is redelijk toegankelijk voor gehandicapten. De Vertrek- en de Aankomsthal bevinden zich op de begane grond.

Overige services

In de centrale hal is een bank waar u geld kunt wisselen.