Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven van Asunción. De dichtstbijzijnde hotels zijn Hotel Portal del Sol‎ (tel: +595(0)21 609 395), Hotel Ibis (tel: +595(0)21 620 1000), Hotel Westfalenhaus‎ (tel: +595(0)21 292 374) en ApartHotel Porta Westfalica‎ (tel: +595(0)21 298 906). Een zakenhotel is het Guarani Esplendor Hotel Asuncion‎ (tel: +595(0)21 452 099). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Zowel voor de douane als in de Vertrekhal bevindt zich een restaurant. Verder zijn er enkele cafés, (snack)bars en winkels, waaronder een duty free shop en veel souvenirwinkels. Het aanbod is niet overweldigend groot.

Bagage

In de centrale hal zijn kluizen waar u uw bagage kunt stallen. Er is ook een balie om bagage in bewaring te geven. Voor verloren voorwerpen wendt u zich tot de informatiekiosk.

Informatie

Zowel in de Aankomst- als in de Vertrekhal is een informatiebalie waar u terecht kunt met vragen over Asunción Airport, aankomst- en vertrektijden en services op de luchthaven.

Zakelijk

Bij de VIP Room is een kleine vergaderkamer, maar verder zijn er geen zakelijke diensten beschikbaar op de luchthaven van Asunción. Uitgebreide zakelijke faciliteiten bieden de zakenhotels in de hoofdstad, waaronder het Guarani Esplendor Hotel (zie bij Hotels).

Gehandicapten

De luchthaven van Asunción is redelijk toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen en aangepaste toiletten en op het parkeerterrein zijn enkele plaatsen gereserveerd voor minder-validen.

Overige services

Er zijn banken, geldwisselkantoren en ATM’s verspreid over het terminalgebouw. Ook zijn er internetcafés en is toegang tot draadloos internet (Wi-Fi) beschikbaar. De Eerste Hulppost bereikt u via de informatiebalie of het algemene telefoonnummer +595(0)21 213 012.