Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels in de terminals, maar het Ceasar Park Hotel (tel: +55(0)11 2124 5800) is met de shuttlebus in 5 minuten te bereiken. Een andere optie dichtbij is het Marriot Sao Paolo Airport Hotel (tel: +55(0)11 2468 6999). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

In beide terminals zijn veel winkels, restaurants en (snack)bars te vinden.

Bagage

Bagageopslag is mogelijk in de aankomsthal. Tarief: 7 BRL tot 18 BRL per koffer. Voor verloren en gevonden voorwerpen kunt u hier ook terecht (tel: +55(0)11 5543 0488).

Informatie

In de vertrekterminals vindt u informatiebalies waar u informatie kunt krijgen over de luchthaven en vluchtschema’s. In de aankomsthal kunt u toeristische informatie krijgen.

Zakelijk

In de vertrekhal zijn er diverse zakelijke faciliteiten beschikbaar (fax, kopieerapparaat en computers). Er zijn ook kantoor- en vergaderruimtes beschikbaar (tot 100 personen). In de verschillende lounges heeft u de mogelijkheid om uw laptop aan te sluiten.

Gehandicapten

Sao Paulo Guarulhos International Airport heeft toiletten voor mensen die minder mobiel zijn en telefoons voor slechthorenden. Er zijn liften en het vliegveld is rolstoelvriendelijk.

Overige services

In alle terminals zijn geldautomaten. Er is snel en draadloos internet aanwezig in beide terminals. In de lounges heeft u de mogelijkheid om uw laptop aan te sluiten.