Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen treinverbinding vanaf de luchthaven. Er rijdt een pendelbus naar het station van Sao Paulo.

Auto en bus

Het vliegveld ligt zo’n 25 kilometer ten noordoosten van Sao Paulo. Neemt de Ayrton Senna snelweg of de President Dutra snelweg richting het vliegveld en volg de borden.

De (rood blauwe) Airport Bus Service rijdt regelmatig vanaf beide terminals naar het centrum van Sao Paulo, het busstation, de binnenlandse luchthaven Gongonhas en naar diverse hotels. Een buskaartje kost 24 BRL en de busrit duurt ongeveer 40 minuten. In de aankomsthal van de terminals kunt u buskaartjes kopen. Er zijn ook stadsbussen en luxere bussen die van en naar het vliegveld rijden.

Autoverhuur Sao Paulo Guarulhos International Airport

Er zijn diverse autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Sao Paulo: Avis, Budget, Localiza, Locar Alpha en Unidas. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Voor beide terminals staan taxi’s. U kunt het beste prepaid taxivouchers kopen bij het Rio de Janeiro Toerismebureau. Een taxirit naar het centrum van Sao Paulo kost ongeveer 85,00 BRL. Kiest u niet voor een voucher, spreek dan een prijs af en let goed op of de meter op nul staat.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn diverse parkeerterreinen op de luchthaven. De 3000 parkeerplaatsen zijn direct gelegen voor de terminals. Voor een uur parkeren betaalt u 7,50 BRL, voor 4 uur 13,50 BRL en voor een hele dag maximaal 31,50 BRL.