Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven van Santa Cruz. Het dichtstbijzijnde hotel is Hotel Camino Real‎ (tel: +591(0)3 342 3535). Andere hotels bevinden zich in het centrum van de stad, waaronder Los Tajibos Hotel and Convention Center‎ (tel: +591(0)3 342 1000), Hotel Cortez‎ (tel: 591(0)3 333 1234) en Gran Hotel Santa Cruz‎ (tel: +591(0)3 334 8811). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er is een redelijk aanbod van eet- en drinkgelegenheden op Santa Cruz Viru Viru Airport, waaronder een restaurant en enkele (snack)bars. Verder is er een duty free shop. De overige winkels verkopen voornamelijk Boliviaanse souvenirs.

Bagage

Bagagekluizen vindt u in de corridor tussen de centrale hal en de Aankomsthal voor binnenlandse vluchten. Bij de bagageafhandeling is een loket voor verloren en gevonden voorwerpen.

Informatie

In de centrale hal is een algemene informatiebalie waar u terecht kunt met vragen over Santa Cruz Airport, aankomst- en vertrektijden en services op de luchthaven. In de Aankomsthal voor internationale vluchten is een loket van het Bureau voor Toerisme, waar u ook een hotelkamer kunt reserveren.

Zakelijk

Er zijn drie VIP lounges op de luchthaven van Santa Cruz. Verder kunt u voor vergaderingen of exposities de zogeheten Salón de los Espejos (Spiegelzaal) afhuren. Uitgebreide zakelijke faciliteiten bieden de zakenhotels in Santa Cruz (zie bij Hotels)

Gehandicapten

De luchthaven van Santa Cruz is goed toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen en voor minder-validen aangepaste liften en toiletten.

Overige services

In de centrale hal en in de Aankomsthal van de internationale terminal zijn banken, geldwisselkantoren en ATM’s. De Eerste Hulppost bevindt zich in de Aankomsthal van de internationale terminal.