Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen treinverbinding met de luchthaven Buenos Aires-Ezeiza. Het dichtstbijzijnde treinstation is Ezeiza, bereikbaar met buslijn 518.

Auto en bus

De luchthaven ligt 35 kilometer ten zuidwesten van Buenos Aires. Het vliegveld is eenvoudig per huurauto te bereiken: van de luchthaven leidt de tolweg Autopista Riccheri (wegnummer A002) naar Buenos Aires. Vanuit het centrum van de stad is het iets lastiger. Van de Plaza San Martín rijdt u via de Calle San Martín, Avenida Del Libertador, Avenida Maipú, Calle Arenales, Avenida 9 de Julio en de Avenida Dellepiane naar de tolweg Riccheri. Gelukkig staan er op veel plaatsen in de stad borden met de route naar de luchthaven.

De busmaatschappij Manuel Tienda Leon verzorgt een verbinding met de centrale busterminal Madero op Plaza San Martin in het centrum van Buenos Aires. Sommige bussen rijden vervolgens door naar Jorge Newbery Airport.

Lijnbus 8 rijdt van de luchthaven naar Plaza de Mayo, maar doet er wel erg lang over om die eindbestemming te bereiken.

Autoverhuur Buenos Aires Ezeiza Airport

In de Aankomsthal van Terminal A is een balie voor autohuur. Er zijn twee autoverhuurbedrijven actief op de luchthaven van Buenos Aires Ezeiza: Avis en Hertz. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk

Taxi

In de Aankomsthal van Terminal A en buiten de Aankomsthal van Terminal B zijn ticketbalies van Taxi Ezeiza. U betaalt hier een vaste prijs (ongeveer 150 pesos). Dat is overigens niet de goedkoopste prijs, de ‘onafhankelijke’ taxichauffeurs buiten de terminal rekenen minder. De reistijd naar het centrum van Buenos Aires bedraagt 35-45 minuten.

Parkeren op de luchthaven

Terminal A is verbonden met een grote parkeergarage. Daarbuiten ligt een openlucht parkeerterrein. U betaalt er 13 pesos per uur, of 78 pesos per dag.