Voorzieningen

Services

Hotels

Het Hilton Seattle Airport & Conference Center (tel: +1(0)206 244 4800) en het Rodeway Inn SeaTac (tel: +1(0)206 246 9300) liggen zeer dichtbij het vliegveld. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

In de centrale terminal na de veiligheidscontrole zijn veel winkels, restaurants en (snack)bars te vinden. Er is een ruime keuze aan afhaalmaaltijden die u kunt meenemen in het vliegtuig. Van sushi tot hamburgers.

Bagage

Bagagekluizen zijn niet beschikbaar. Bij Ken's bagagekantoor (bij carrousels 12 en 13) kunt u bagage afgeven. Voor verloren en gevonden voorwerpen gaat u naar kamer 6016 in de centrale hal (Mezzanine niveau) of vul online een formulier in. U kunt ook bij uw luchtvaartmaatschappij navraag doen naar zoekgeraakte bagage.

Seattle Airport heeft speciale Send-It-Home kiosken op de luchthaven voor elke veiligheidscontrole. Als u per ongeluk een verboden artikel in uw handbagage heeft kunt u deze naar huis sturen vanaf een van deze zelfbedieningskiosken. Bij Ken's bagagekantoor kunt u de spullen verpakken en versturen.

Informatie

In alle terminals vindt u servicebalies waar u informatie kunt krijgen over de luchthaven en vluchtschema’s. Er lopen veel vrijwilligers rond op Sea-Tac die u kunnen helpen. U herkent ze aan de blauwe jassen of aan de paars met rode kleding.

Zakelijk

Het Sea-Tac Airport Conference Center (tel: +1(0)206 439 6602) ligt op loopafstand van de terminal. Het biedt een uitgebreide service: kantoor- en vergaderruimtes en catering. Bekijk de brochure voor meer informatie.

In hal C bevindt zich het Regus Business Centers Express. Hier vindt u individuele werkplekken met allerlei zakelijke faciliteiten. Ook zijn er in dit zakelijke centrum oplaadmogelijkheden voor laptops en mobiele telefoons. Laptop lane (Noord Satelliet) biedt soortgelijke faciliteiten.

Gehandicapten

Sea-Tac heeft toiletten voor mensen die minder mobiel zijn en (TDD) telefoons voor slechthorenden. Er zijn gereserveerde parkeerplaatsen op de vierde en vijfde verdieping van de parkeergarage voor gehandicapten. Verder is de luchthaven voorzien van rolstoelhellingen en aangepaste liften en toiletten. Mocht u extra hulp nodig hebben op het vliegveld, meldt dit van tevoren bij uw luchtvaartmaatschappij en bel met Huntleigh (tel: +1(0)206 433 5287).

Overige services

In alle terminals zijn banken, wisselkantoren en geldautomaten. Er is gratis wifi-verbinding en er zijn oplaadpunten voor mobiele telefoons en mp3's op het hele vliegveld. Laptop lane (Noord Satelliet) is een centrum waar u onder andere kunt internetten, faxen, kopiëren en bellen. Er zijn ook telefoons met internet beschikbaar waar u eenvoudig uw mail kunt checken of online informatie kunt opzoeken. Op het hele vliegveld vindt u veel moderne kunst.