Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Op de vierde verdieping van de parkeergarage is het station van het Link Light Rail. Elke 10 minuten vertrekt er een luchthaventrein naar het centrum van Seattle.

Auto en bus

Het vliegveld ligt zo’n 21 kilometer ten zuiden van Seattle. Vanaf de luchthaven neemt u de snelweg I-5 in noordelijke richting. Neem de afslag 165 naar het centrum van Seattle.

Voor de bagagehal vertrekken de meeste bussen naar het centrum van Seattle (4th Steet, in de buurt van het Waterfront). Er bevindt zich een informatiebalie op de derde verdieping van de parkeergarage. Hier kunt u informatie krijgen over de verschillende vervoersmogelijkheden. Of kijk voor meer informatie op de websites van Sound Transit of van Metro Transit.

Autoverhuur Seattle Airport

De balies van de autoverhuurbedrijven vindt u bij de bagagebanden: Alamo, Advantage, Avis, Budget, Enterprise, Dollar, Hertz, National, en Thrifty. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Een taxirit naar Seattle kost ongeveer 35,00 USD en duurt ongeveer 30 minuten. U kunt een taxi reserveren bij de informatiebalie op de derde verdieping van de parkeergarage of bellen (tel: +1(0)206 246 9999). Vervoer met een limousineservice kost u ongeveer 45 USD.

Parkeren op de luchthaven

U heeft de keuze uit General Parking en Terminal Parking op de luchthaven van Seattle. Bij beide parkeeropties kunt u per uur, dag of per week parkeren. Vanaf het terminalgebouw komt u met de luchtbrug op niveau 4 naar de parkeergarage. Direct op deze vierde verdieping kunt u terecht voor Terminal Parking. Voor 4 USD per uur en met een maximum van 35 USD per dag kunt u hier parkeren. General Parking bevindt zich op vijf verdiepingen (3, 5-8) van de parkeergarage. Hier betaalt u 3 USD dollar per uur, 26 USD per dag of 130 USD per week.