Voorzieningen

Services

Hotels

Het Westin San Francisco Airport (tel: +1(0)650 692 3500) en het Marriot Hotel (tel: +1(0)650 692 9100) liggen op een paar minuten afstand van de luchthaven. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven. 

Winkelen en restaurants

In de terminals zijn veel winkels, restaurants en (snack)bars te vinden. De mooiste en meest luxe winkels zijn in de internationale terminal (G) te vinden. Ook terminal 3 (F) heeft een ruime keuze aan populaire winkelketens.

Bagage

Voor verloren en gevonden voorwerpen gaat u naar de balie in T1 of belt u tel: +1(0)650 821 7014. U kunt ook online navraag doen naar zoekgeraakte bagage.

Informatie

In alle terminals vindt u servicebalies waar u informatie kunt krijgen over de luchthaven en vluchtschema’s (tel: +01(0)650 821 2735). Er zijn veel vrijwilligers aanwezig in de informatiehokjes die u verder helpen.

Zakelijk

Het Triptel Business Center (tel: +1(0)650 821 8000) in de centrale hal van de internationale terminal biedt diverse zakelijke faciliteiten: de verhuur van mobiele telefoons, internet, fax en kopiëren. Overal op de luchthaven zijn gratis werkplekken met laptop oplaadmogelijkheden te vinden.

Gehandicapten

Het vliegveld van San Francisco heeft toiletten voor mensen die minder mobiel zijn en telefoons voor slechthorenden. Er zijn gereserveerde parkeerplaatsen voor gehandicapten. Verder is de luchthaven voorzien van rolstoelhellingen en aangepaste liften. 

Overige services

In alle terminals zijn geldautomaten te vinden. Een Medisch Centrum (tel +1(0)650 821 5600) vindt u in de centrale hal van de internationale terminal. Er is een aquarium, een luchtvaartmuseum en een bibliotheek op de luchthaven. Overal op de luchthavens zijn hotspots van T-Mobile met snelle wi-fi verbinding. Achter de douane in terminal 3, vlakbij Gate 83, bevindt zich een laadpunt (PowerPort) om uw telefoon- of laptopbatterij op te laden. In T1 en T3 zijn gelegenheden om uw huisdier uit te laten.

In T1 bevindt zich voor de beveiliging bij (Gate 40-48) de Christian Science Reading Room waar u kunt mediteren, lezen of ontspannen in stilte. In de internationale terminal is er de Berman Reflection Room voor meditatie of zelfreflectie.