Voorzieningen

Services

Hotels

Het Best Westen McCarran Inn (tel:+1(0)702 798 5530) ligt vlakbij het vliegveld. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven. 

Winkelen en restaurants

In beide terminals zijn veel winkels, restaurants en (snack)bars te vinden. De prijs voor eten en drinken is over het algemeen vrij hoog.

Bagage

Bagagekluizen zijn beschikbaar op diverse plekken in de terminals na de veiligheidscontroles. Tarief: 2,00 USD tot 3,00 USD per koffer. Voor verloren en gevonden voorwerpen gaat u naar de centrale hal of u belt tel: +1(0)702 261 5134.

Informatie

In alle terminals vindt u servicebalies waar u informatie kunt krijgen over de luchthaven en vluchtschema’s. Er zijn ook informatieposten waar u door nul te draaien informatie kunt vragen. Er lopen ook veel vrijwilligers rond die u verder kunnen helpen op McCarran. Op diverse plekken op het vliegveld kunt u toeristische informatie krijgen, hotelkamers boeken en een auto met chauffeur regelen.

Zakelijk

Er zijn diverse internet, vertaal- en faxmogelijkheden aanwezig. Voor andere zakelijke faciliteiten zijn er hotels in de buurt van het vliegveld. In T2 bevindt zich een VIP room.

Gehandicapten

McCarran heeft toiletten voor mensen die minder mobiel zijn en (TDD /LED) telefoons voor slechthorenden. Verder is de luchthaven voorzien van rolstoelhellingen en aangepaste liften en toiletten. 

Overige services

In alle terminals zijn geldautomaten. In T2 is er een geldwisselkantoor. Er is een fitnessruimte met sauna, een luchtvaartmuseum, kunstmuseum, kinderspeelplaatsen en Eerste Hulp aanwezig. De luchthaven verzorgt ook een service voor een extra snelle check-in. Er zijn gratis computerkiosken (T1) en er is gratis draadloos internet op de luchthaven.