Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn twee hotels, beide van de Hyatt keten, op de luchthaven Dallas/Fort Worth: Grand Hyatt DFW (in terminal D, tel: +1 972 973 1234), Hyatt Regency DFW (in terminal C, tel: +1 972 453 1234).  Andere hotels in de buurt van de luchthaven zijn onder meer Dallas/Fort Worth Airport Marriott (tel: +1 972 929 8800), Holiday Inn Express & Suites (tel: +1 972 929 4499), La Quinta DFW Airport North Irving Hotel (tel: +1 972 915 4022) en Sheraton Grand Hotel Dallas/Ft Worth Airport (tel: +1 972 929 8400). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

De luchthaven van Dallas/Fort Worth heeft een enorm aanbod van eet- en drinkgelegenheden. Van luxe restaurants tot fastfood, van koffieshops tot ijssalons en van barbecue restaurants tot cocktail lounges. Ook het aantal winkels is overweldigend; u kunt er zonder meer enkele uren doorbrengen.

Bagage

Er zijn uit veiligheidsoverwegingen geen mogelijkheden om bagage te stallen op DFW Airport. In alle terminals zijn balies voor verloren en gevonden voorwerpen. Het centrale nummer voor navraag naar verloren voorwerpen is +1 972 574 4420.

Informatie

In de terminals B en D zijn informatiekiosken (Travelers Aid) waar u terecht kunt met vragen over DFW Airport, aankomst- en vertrektijden en services op de luchthaven. Daarnaast lopen er tientallen zogeheten Airport Ambassadors rond aan wie u vragen kunt stellen. Bij de bagageafhandeling zijn touch screens waarop u niet alleen informatie over de luchthaven zelf kunt opvragen, maar ook over de transportmogelijkheden.

Zakelijk

De zakelijke faciliteiten op DFW Airport zijn voortreffelijk. In de terminals A, B, C en E zijn business centres die 24 uur per dag open zijn, evenals in de Skylink stations. U hebt er toegang tot internet (hoge snelheid), zowel via computers als draadloos. Er zijn diverse (semi)privé werkplekken en uiteraard kunt u er faxen, kopiëren en direct internationaal bellen. In het Hyatt Regency in Terminal C is een Smathers Business Center (tel: +1 972 615 6855). Het hotel heeft bovendien vergaderruimte te huur, conferentiezalen en een tentoonstellingsruimte.

Gehandicapten

De luchthaven van Dallas/Fort Worth is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen, aangepaste liften en toiletten, en ook laag hangende telefoons. Verder zijn er bij alle terminals parkeerplaatsen gereserveerd voor minder-validen. De shuttlebussen tussen de terminals en naar de parkeerterreinen zijn toegankelijk voor rolstoelen.

Overige services

Er zijn banken, geldwisselkantoren en ATM’s verspreid over de terminals. Verder zijn er diverse Eerste Hulpposten, bereikbaar onder één nummer: +1 972 973 3210 (of via het Amerikaanse alarmnummer 911). Andere faciliteiten: kinderspeelplaatsen, rustkamers, douches, mobiele telefoonverhuur, gratis draadloos internet (Wi-Fi), beauty-, massage- en kapsalons, bioscopen en kamers om baby’s te verschonen. En dit is slechts een deel van de faciliteiten op de luchthaven Dallas/Fort Worth.