Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

DFW Airport is niet direct verbonden met een treinstation. Wel ligt aan de zuidkant van het luchthaventerrein het station CentrePort/DFW Airport. Er rijden forensentreinen naar het centrum van zowel Dallas als Fort Worth. Om bij het station te komen moet u een shuttlebus nemen naar het terrein voor lang parkeren.

In 2014 wordt tussen de terminals A en B een metrostation geopend. Metro’s van de Oranje Lijn zullen dan de verbinding onderhouden met Dallas en Las Colinas.

Auto en bus

De luchthaven Dallas/Fort Worth ligt 24 kilometer ten noordwesten van het centrum van Dallas en 29 kilometer ten noordoosten van Fort Worth. Er zijn diverse routes naar en van de luchthaven: aan de noordkant van het luchthaventerrein de Highways 114, 121 en 635 en aan de zuidkant de Highways 183 en 360. Vanuit het centrum van Dallas rijdt u met een huurauto via de Interstate 35 East naar het noorden en vervolgens via Highway 183 naar de International Parkway die dwars door DFW Airport loopt.

Dallas Area Rapid Transit heeft snelle buslijnen naar Dallas en Irving. Verder rijden er Airporter bussen (tel: +1 817 267 5150) naar diverse bestemmingen, waaronder grote hotels, in Fort Worth.

Autoverhuur Dallas/Fort Worth Airport

Op de luchthaven van Dallas/Fort Worth zijn tien autoverhuurbedrijven actief, maar niet elk bedrijf is vertegenwoordigd in alle terminals. U kunt er een auto huren van Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, E Z Rent, Hertz, National en Thrifty. De huurauto’s staan bij de zuidelijke ingang van DFW Airport; er rijdt iedere vijf minuten een shuttlebus naar en van deze parkeerplaats. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk

Taxi

Voor de Aankomsthallen staan taxi’s die allemaal een meter hebben. Er zijn echter ook taxi’s die een vast tarief hebben ($40,00 voor elke bestemming in het zakendistrict van Dallas, $43,00 voor het zakendistrict van Fort Worth). Vraag ernaar bij uw taxichauffeur, uiteraard voordat u instapt.

Parkeren op de luchthaven

Bij alle terminals zijn parkeergarages en terreinen voor kort parkeren. De terreinen voor lang parkeren liggen verder weg, maar er rijden shuttlebussen tussen de terminals en die parkeerterreinen. Meer informatie over parkeren op DFW Airport via telefoonnummer +1 972 574 7275.