Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is een metroverbinding (MBTA Blue Line) die Boston verbindt met het metrostation Airport. Van dat station rijden shuttlebussen naar de terminals.

Auto, bus en boot

Boston Logan Airport ligt 6 kilometer ten noordoosten van Boston. Vanuit het westen en zuiden van de stad volgt u de Tolweg Oost (Turnpike East), die via de Ted Williams tunnel direct naar de luchthaven leidt. Vanuit het noorden van de stad heeft u twee opties: via de I-93 door de Callahan tunnel, of via de I-95 (volg de borden naar 1A South Logan International Airport).

Een snelbus (Silver Line SL1) rijdt van de luchthaven naar South Station in Boston. Daar kunt u overstappen op de metro of verder reizen met de bussen van Greyhound en Peter Pan (bussen naar zuidelijk Massachusetts en Rhode Island).

Verder rijden er shuttlebussen naar Logan Dock, vanwaar u per boot naar het Boston Waterfront kunt (MBTA Harbor Express, tel: +1(0) 617-222-3200).

Autoverhuur

Er zijn acht autoverhuurbedrijven actief op de luchthaven: Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National en Thrifty. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Bij alle terminals staan taxi’s. Tot een afstand van 12 mijl maken de taxi’s gebruik van een meter. Daarboven geldt een vast tarief van $ 2,60 per mijl. Verder geldt er een luchthaventoeslag van $ 2,25. De tol voor de haventunnels bedraagt $ 5,25. Een rit naar het centrum van Boston kost tussen $ 20 en $ 45.

Parkeren

Bij de drukste terminal (B) is een garage waar u $ 3,00 per uur betaalt of $ 24,00 per dag. Deze tarieven gelden ook voor de Central Parking Garage en het parkeerterrein bij terminal D. Lang parkeren (Economy Parking) kost $ 18,00 per dag of $ 108 per week. Elke twintig minuten vertrekt er een shuttlebus naar de terminals.

Op de website van de luchthaven kunt u zien welke parkeermogelijkheden op dit moment beschikbaar zijn. Voor meer informatie over parkeren belt u met tel: +1(0) 617-561-1673.