Voorzieningen

Services

Hotels

Er is geen hotel op de luchthaven. Op 5 minuten van de luchthaven vindt u het Quality Hotel (tel: +1(0)800 661 6858). Een andere optie is het Best Western Port O'Call Hotel (tel: +1(0) 403 291 4600) op 6 kilometer afstand. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

In de vertrekhal zijn veel winkels en vier duty-free shops te vinden. Ook de meeste restaurants en (snack)bars bevinden zich hier.

Bagage

Bagagekluizen zijn beschikbaar in aankomsthal bij de informatiebalie. Tarief: 1,00 tot 5,00 CAD per jas of koffer. Er is een kruierservice aanwezig op het vliegveld (tel: +1(0)403 291 2653). Voor verloren en gevonden voorwerpen kunt navraag doen bij uw eigen vliegmaatschappij. Of bel (tel: +1 (0)403 735 1449) of vraag online informatie.

Informatie

In de aankomsthal vindt u vier kiosken waar u informatie kunt krijgen over de luchthaven en vluchtschema’s. De mensen bij de informatiebalie helpen u met toeristische informatie, gevonden voorwerpen en de opslag van uw bagage.

Zakelijk

Er zijn twee lounges met zakelijke faciliteiten. De Servisair Chinook Lounge is gereserveerd voor vertrekkende vluchten van pier D en de Rocky Mountain Lounge is geopend voor passagiers van pier C. Air Canada heeft de Maple Leaf Lounge, deze is exclusief voor kaarthouders van Air Canada gereserveerd. Overal op de luchthaven is er gratis draadloos internet (tel: +1(0)886 353 3537). Er staan ook vaste pc's.

Op 5 minuten van de luchthaven bevindt zich het Quality Hotel met diverse conferentiezalen en zakelijke faciliteiten (tel: +1(0)800 661 6858).

Gehandicapten

De luchthaven heeft gereserveerde parkeerplaatsen voor gehandicapten. Verder is de luchthaven voorzien van rolstoelhellingen en aangepaste liften en toiletten. Uitgebreide informatie over reizen in Calgary met een handicap vindt u in op deze website.

Overige services

In de terminal zijn banken, wisselkantoren, Eerste Hulpposten en geldautomaten.