Voorzieningen

Services

Hotels

Tegenover de luchthaven staat het Riande Airport Hotel (tel: +507(0)290 3333). Iets verder van de luchthaven, in Villa Lucre, staat Hotel Veracruz‎ (tel: +507(0)227 3022). In het centrum van Panama-City staan vele hotels, waaronder ‎het Sheraton Panama Hotel & Convention Center‎ (tel: +507(0)305 5100) en Radisson Decapolis Hotel Panama City‎ (tel: +507(0)215 5000). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er zijn restaurants, (snack)bars en winkels op Panama Airport, maar het aanbod is niet bijster groot.

Bagage

Er zijn geen mogelijkheden voor het stallen van bagage op Panama Tocumen Airport. Voor verloren en gevonden voorwerpen wendt u zich tot de informatiebalie. Bij de bagageafhandeling is een balie van het Panamese Bureau voor Toerisme.

Informatie

In de centrale hal is een informatiebalie waar u terecht kunt met vragen over Panama Airport, aankomst- en vertrektijden en services op de luchthaven.

Zakelijk

Behalve een VIP lounge (Tocumen Royal Saloon, tel: +507(0)238 2600) met basisdiensten als faxen, kopiëren en internettoegang biedt de luchthaven van Panama geen zakelijke faciliteiten. Uitgebreidere zakelijke dienstverlening – waaronder vergaderruimtes – vindt u in het Riande Airport Hotel of in de zakenhotels in de stad (zie bij Hotels).

Gehandicapten

De luchthaven van Panama-City voldoet aan Amerikaanse standaarden en is dus volledig toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen, aangepaste liften en toiletten, en ook laag hangende telefoons.

Overige services

Voor het wisselen van geld kunt u terecht bij wisselkantoren, geldautomaten en een vestiging van de National Bank of Panama. Bij de kiosk van Cable & Wireless kunt u faxen, internationaal telefoneren en internetten.