Voorzieningen

Services

Hotels

Op het luchthaventerrein van Monterrey Airport zijn geen hotels. Het dichtstbijzijnde hotel is Hampton Inn Monterrey Airport (tel: +52(0)81 8625 2900). Andere hotels in de buurt van de luchthaven zijn onder meer Best Western Monterrey Airport (tel: +52(0)81 8220 3200), Courtyard by Marriott (tel: +52(0)81 8625 5050), Fairfield Inn (tel: +52(0)81 8625 2000) en Hotel Ibis (tel: +52(0)81 8196 4040). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Het aanbod van restaurants, cafés, (snack)bars en koffieshops op Monterrey Airport is de laatste jaren sterk verbeterd. Ook zijn er meer winkels bij gekomen. Naast de gebruikelijke duty free en kledingwinkels kunt u er typisch Mexicaanse producten en souvenirs aanschaffen.

Bagage

Er is geen mogelijkheid bagage te stallen op Monterrey Airport. In de Aankomsthal is een balie voor verloren en gevonden voorwerpen. Ook is het mogelijk uw bagage in plastic te laten verpakken.

Informatie

Zowel in de Aankomst- als in de Vertrekhallen zijn informatiebalies waar u terecht kunt met vragen over Monterrey, aankomst- en vertrektijden en services op de luchthaven.

Zakelijk

Er zijn drie VIP lounges op de luchthaven van Monterrey: de Aeroméxico lounge, de Azteca lounge en de Centurion lounge van American Express. Deze lounges bieden basisdiensten als faxen, kopiëren en internettoegang. Uitgebreide zakelijke service bieden de zakenhotels in de omgeving van de luchthaven (zie bij Hotels).

Gehandicapten

De luchthaven van Monterrey voldoet wat betreft toegankelijkheid voor gehandicapten aan Amerikaanse standaarden. Er zijn rolstoelhellingen, aangepaste liften en toiletten, en ook laag hangende telefoons. Verder zijn op het parkeerterrein – bij de ingangen van de terminals – plaatsen gereserveerd voor minder-validen.

Overige services

Er zijn enkele banken en een geldwisselkantoor van American Express. Verder zijn er ATM’s verspreid over de terminals. Ook draadloos internet (Wi-Fi) is aanwezig.