Voorzieningen

Services

Hotels

Het Hotel Casa Grande (tel: +52(0)33 3678 9000) staat op het luchthaventerrein en is via een overdekte gang verbonden met de terminal. Andere hotels in de buurt van de luchthaven zijn onder meer Camino Real de Guadalajara (tel: +52(0)33 3134 2424), Crowne Plaza Guadalajara (tel: +52(0)33 3634 1034), Hotel Country Plaza (tel: +52(0)33 3633 4633) en InterContinental Presidente (tel: +52(0)33 3678 1234). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Het aanbod van restaurants, cafés en (snack)bars op Guadalajara Airport is beperkt. Er is één restaurant, daarnaast zijn er enkele (snack)bars en koffieshops, waaronder overigens wel een Starbucks. Ook het aantal winkels is beperkt.

Bagage

U kunt geen bagage stallen op Guadalajara Airport. In de Aankomsthal is een balie voor verloren en gevonden voorwerpen. Verder kunt u er uw bagage in plastic laten verpakken.

Informatie

Voor informatie over de diensten op de luchthaven wendt u zich het beste tot de balie van uw luchtvaartmaatschappij. In de Aankomsthal is wel een informatiebalie, maar vooral voor toeristische informatie en hotelreserveringen.

Zakelijk

Behalve enkele basisdiensten als faxen, kopiëren en internettoegang in de VIP lounge (Salón Centurion) zijn er geen zakelijke diensten beschikbaar in de terminal van Guadalajara Airport. Uitgebreide zakelijke dienstverlening wordt wel geboden door het luchthavenhotel Casa Grande dat vergaderruimtes en conferentiezalen heeft, en door de zakenhotels van Guadalajara (zie bij Hotels).

Gehandicapten

De luchthaven van Guadalajara is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen, aangepaste liften en toiletten, en ook laag hangende telefoons. Verder zijn er op het parkeerterrein plaatsen gereserveerd voor minder-validen, vlak bij de ingang van de terminal.

Overige services

Er zijn enkele banken, geldwisselkantoren en ATM’s. Draadloos internet (Wi-Fi) is aanwezig op de luchthaven, maar niet gratis. U kunt wel gratis gebruik maken van Wi-Fi als klant van de Burger King of de Starbucks vestiging op Guadalajara Airport.