Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen treinverbinding met het vliegveld van Guadalajara.

Auto en bus

De luchthaven ligt 17 kilometer ten zuidoosten van Guadalajara. Het vliegveld is met een huurauto goed bereikbaar: vanuit Guadalajara volgt u de snelweg (wegnummer 23) in de richting van Chapala. De afslag naar de luchthaven staat duidelijk op borden aangegeven.

Ieder uur vertrekt er een minibus (Servicio Colectivo) van de luchthaven naar het busstation in Guadalajara.

Autoverhuur Guadalajara Airport

In de Aankomsthal is een balie voor autohuur. Er zijn maar liefst elf autoverhuurbedrijven actief op Guadalajara Airport: Avis, Budget, Hertz, Europcar, Executive, National, Optima, Security, Sixt, Thrifty en U-Save. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk

Taxi

In de Aankomsthal zijn kiosken waar u een taxi kunt reserveren en betalen. Een taxirit naar het centrum van Guadalajara kost ongeveer 200 pesos, naar Chapala of Ajijic (beide aan het Chapalameer) ongeveer 400 pesos. U kunt een taxi reserveren via +52(0)33 3688 5925.

Parkeren op de luchthaven

Bij het terminalgebouw ligt een parkeerterrein. U betaalt er voor het eerste uur parkeren 25 pesos, daarna 23 pesos per uur. Het tarief voor de eerste volle dag parkeren is 374 pesos, daarna 186 pesos per dag.