Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven van Acapulco, maar er staat wel een accommodatie vlakbij: The Resort at Mundo Imperial‎ (tel: +52(0) 744 466 3322). Andere hotels in de buurt van de luchthaven zijn onder meer Mayan Palace (tel: +52(0)744 469 6000), The Fairmont Acapulco Princess Hotel‎ (tel: +52(0)744 469 1000) en Hotel Las Brisas‎ (tel: +52(0)744 469 6900). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er is een beperkt aantal eet- en drinkgelegenheden op Acapulco Airport: twee Medas bars, een Subway, een grillrestaurant en een koffieshop. Wel zijn er voor een dergelijke kleine luchthaven vrij veel winkels, waaronder een duty free shop, kledingwinkels en souvenirshops.

Bagage

Er is geen mogelijkheid bagage te stallen op Acapulco Airport. Bij de bagageafhandeling is een loket voor verloren en gevonden voorwerpen.

Informatie

In de centrale hal is een informatiebalie waar u terecht kunt met vragen over Acapulco Airport, aankomst- en vertrektijden en services op de luchthaven. Verder is er een balie met brochures over bezienswaardigheden. U kunt daar ook een hotelkamer reserveren.

Zakelijk

Er is een VIP lounge op de luchthaven van Acapulco, maar voor uitgebreide zakelijke diensten bent u aangewezen op de grotere hotels en ressorts, bijvoorbeeld The Resort at Mundo Imperial (zie bij Hotels).

Gehandicapten

De luchthaven van Acapulco voldoet aan Amerikaanse standaarden en is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen, aangepaste liften en toiletten, en ook laag hangende telefoons.

Overige services

Er zijn geldautomaten en wisselkantoren in de Aankomsthal. Verder worden er in de centrale hal geregeld exposities gehouden van lokale kunstenaars. De Eerste Hulppost bevindt zich in de Aankomsthal en is bereikbaar via de informatiebalie of rechtstreeks via een van de telefoons in de terminal.