Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op deze luchthaven. Hotels in de buurt van de luchthaven van San Pedro Sula zijn onder meer Hilton Princess San Pedro Sula Hotel‎ (tel: +504(0)2 556 9600), InterContinental Hotel Real San Pedro Sula‎ (tel: +504(0)2 545 2500) en Gran Hotel Sula‎ (tel: +504(0)2 552 9999). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

De luchthaventerminal van San Pedro Sula Airport is vrij klein en er is een beperkt aanbod van restaurants, (snack)bars en winkels. Dat zal vermoedelijk verbeteren met de ingebruikname van een nieuwe terminal in 2015.

Bagage

Er zijn geen mogelijkheden bagage te stallen op deze luchthaven. Navraag naar verloren voorwerpen doet u bij de informatiebalie of via de luchthavenpolitie.

Informatie

In de centrale hal is een informatiekiosk. Hier kunt u niet alleen terecht met vragen over de luchthaven, maar ook voor toeristische informatie.

Zakelijk

Er zijn geen zakelijke faciliteiten op de luchthaven van San Pedro Sula. Ook dit zal waarschijnlijk veranderen als de nieuwe terminal klaar is. Uitgebreide zakelijke diensten zijn beschikbaar in de zakenhotels in de stad (zie bij Hotels).

Gehandicapten

San Pedro Sula Airport is goed toegankelijk voor gehandicapten. De Vertrek- en Aankomsthal en alle andere services bevinden zich op de eerste verdieping. Er zijn aangepaste toiletten.

Overige services

De terminal biedt alleen basisservices: een bank, enkele geldwisselkantoren en geldautomaten, en een postkantoor. Ook hiervoor geldt: met de ingebruikname van een nieuwe terminal in 2015 zal de dienstverlening uitgebreid worden.