Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen treinverbinding met de luchthaven.

Auto en bus

De luchthaven ligt 13 kilometer ten zuidoosten van het centrum van San Pedro Sula. Met een huurauto is het vliegveld vanuit de stad bereikbaar via snelweg 765. De route en de afslag naar de luchthaven staan duidelijk op borden aangegeven.

Autoverhuur San Pedro Sula Airport

In de Aankomsthal is een balie voor autohuur. Er zijn enkele internationale en diverse lokale autoverhuurbedrijven actief op de luchthaven van San Pedro Sula. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Voor de Aankomsthal staan taxi’s. Een taxirit naar het centrum van San Pedro Sula kost 10 tot 14 Amerikaanse dollar. (De munteenheid van Honduras is de lempira, maar taxichauffeurs accepteren ook Amerikaanse dollars).

Er zijn geen lijnbusverbindingen vanaf de luchthaven naar San Pedro Sula. Bussen rijden wel over het viaduct vlakbij, maar dat is te ver om te lopen, zeker met bagage. Wel is er een shuttlebus van de maatschappij Hedman Alas naar het Hedman busstation in San Pedro Sula. Tickets kunt u kopen bij een kiosk in de Aankomsthal.

Parkeren op de luchthaven

Voor het terminalgebouw ligt een parkeerterrein. Wij raden u aan uw huurauto daar niet ’s nachts achter te laten.