Voorzieningen

Services

Hotels

Het dichtstbijzijnde hotel is Quality Hotel Real Aeropuerto El Salvador‎ (tel +503(0)2366 0000). Andere hotels in de buurt van de luchthaven zijn onder meer Comfort Inn Bahia Dorada‎ (tel: +503(0)2375 5000), het backpackershostel Pato Canales  (tel: +503(0)2339 7004) en Hotel Rancho Estero y Mar (tel: +503(0)2316 6100), een schitterend gelegen ressort aan zee. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Voor een dergelijke, vrij kleine luchthaven is er een goed aanbod van restaurants, cafés, (snack)bars en winkels op El Salvador Airport. Voor koffieliefhebbers is een bezoekje aan het Tapacun Specialty Coffee House een must. U kunt daar niet alleen uitstekende koffie drinken, maar ook pakken koffie kopen.

Bagage

Er is geen mogelijkheid bagage te stallen. Wel is er een balie voor verloren en gevonden voorwerpen in de Aankomsthal.

Informatie

In de centrale hal is een informatiebalies waar u terecht kunt met vragen over El Salvador Airport, aankomst- en vertrektijden en services op de luchthaven.

Zakelijk

Behalve enkele basisdiensten in de VIP lounge Taca Salones (faxen, kopiëren, internettoegang) is zakelijke dienstverlening is niet beschikbaar op El Salvador International Airport. Mogelijk verandert dit als de tweede terminal klaar is. Het nabijgelegen Rancho Estero (zie bij Hotels) heeft een conferentiezaal beschikbaar.

Gehandicapten

De internationale luchthaven van El Salvador is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten. De luchthaven voldoet aan Amerikaanse regels en heeft dus rolstoelhellingen en aangepaste liften en toiletten.

Overige services

In de centrale hal zijn geldwisselkantoren en enkele ATM’s.