Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen treinverbinding met El Salvador Airport.

Auto en bus

De luchthaven ligt 50 kilometer ten zuidwesten van San Salvador. Het vliegveld is gemakkelijk per huurauto bereikbaar: de snelweg RN-5 voert langs de luchthaven en de afslag staat duidelijk op borden aangegeven.

Er zijn twee buslijnen (138 en 400) die de verbinding onderhouden tussen de luchthaven en San Salvador. Ieder halfuur vertrekt er een bus.

Autoverhuur El Salvador Airport

In de Aankomsthal is een balie voor autohuur. Naast lokale autoverhuurbedrijven Tropic en Uno vindt u er huurauto’s van Avis, Budget, Hertz en Thrifty. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk

Taxi

Voor de Aankomsthal staan taxi’s. Niet alle taxi’s hebben een meter. Als dat niet het geval is, spreek dan duidelijk een prijs af. Doe dat ook als de chauffeur zijn meter niet wil aanzetten. Reken voor een rit naar San Salvador op een prijs van ongeveer 17 (Amerikaanse) dollar.

Parkeren op de luchthaven

Voor het terminalgebouw is een openlucht parkeerterrein. Het is aan te raden uw huurauto daar alleen voor korte tijd te stallen.