Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven van Santo Domingo. Het dichtstbijzijnde hotel is Quality Real Aeropuerto Santo Domingo Hotel (tel: +809 549 2525). Ook het Be Live Hamaca Hotel‎ (tel: +809 523 4611) ligt in de buurt. Andere hotels vindt u in het centrum van Santo Domingo, onder meer Renaissance Jaragua Hotel & Casino (tel: +809 221 2222), Occidental El Ambajador (tel: +809 221 2131) en een InterContinental Hotel (tel: +809 221 0000). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Naast de winkels en eet- en drinkgelegenheden in de Vertrekhal op Level 2 is er een voor iedereen toegankelijk ‘food court’ op Level 3 van de terminal.

Bagage

Bagage stallen is niet mogelijk op Santo Domingo Airport. Bij de bagageafhandeling is een loket voor verloren en gevonden voorwerpen. Er is een mogelijkheid uw bagage in plastic te laten verpakken.

Informatie

Zowel in de Aankomst- als in de Vertrekhal zijn informatiebalies waar u terecht kunt met vragen over Santo Domingo Airport, aankomst- en vertrektijden en services op de luchthaven. Verder zijn er diverse reisbureaus en een balie van het Bureau voor Toerisme in de Aankomsthal.

Zakelijk

Behalve een VIP lounge met basisdiensten als faxen en kopiëren zijn er geen zakelijke faciliteiten op de luchthaven van Santo Domingo. Die vindt u wel in de zakenhotels in het centrum van de stad, zoals het InterContinental Hotel (zie bij Hotels).

Gehandicapten

De luchthaven van Santo Domingo is redelijk toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen en aangepaste liften en toiletten.

Overige services

Er zijn banken (Banco del Progreso, Banco de Reservas, Banco Popular en Banco Leon), geldwisselkantoren en ATM’s verspreid over de terminals. Verder is er een klein postkantoor.