Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein. In de omgeving zijn veel badplaatsen en golfresorts (La Manga Club) waar u een ruime keuze heeft aan hotels. Het dichtstbijzijnde hotel is 525 Hotel (3,5 kilometer, tel: +43(0)902 325 525). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Het aanbod van winkels en eet- en drinkgelegenheden is zeer beperkt: 2 winkels (een multishop en een souvenirwinkel) en 2 (snack)bars. Bovendien openen en sluiten de eigenaren hun zaak op onregelmatige tijden.

Bagage

U kunt geen bagage stallen op deze luchthaven. De algemene servicebalie is het aanspreekpunt voor verloren en gevonden voorwerpen.

Informatie

In de Aankomsthal is een balie van Aena, de exploitant van Spaanse luchthavens. Deze balie is telefonisch bereikbaar via het algemene nummer.

Zakelijk

Er zijn geen zakelijke faciliteiten op Murcia Airport.

Gehandicapten

De luchthaven is redelijk toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn aangepaste toiletten. Minder-valide reizigers doen er goed aan hun luchtvaartmaatschappij in te lichten als ze assistentie nodig hebben.

Overige services

Er is een wisselkantoor en er zijn geldautomaten. Verder is er een speelhoekje voor kinderen.