Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein. De hotels en resorts op het eiland richten zich voornamelijk op toeristen. Er is één vijfsterrenhotel op Fuerteventura: Hotel Elba Palace Golf (tel: +34(0)928 163 922) in Antigua. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er is een redelijk aanbod van winkels en restaurants.

Bagage

De informatiebalies fungeren als aanspreekpunt voor verloren en gevonden voorwerpen. Telefonische informatie via het algemene nummer. U kunt geen bagage stallen op Fuerteventura Airport.

Informatie

In de terminal vindt u twee algemene informatiebalies van Aena (Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea, tel: +34(0)902 404 704).

Zakelijk

De luchthaven heeft geen voorzieningen voor zakelijke reizigers, met uitzondering van een VIP lounge in de Vertrekhal.

Gehandicapten

De luchthaven is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen en aangepaste toiletten en telefoons. Vlak voor de ingang van de terminal zijn parkeerplaatsen gereserveerd voor gehandicapten.

Overige services

Er is geen bank, maar er zijn wel twee geldautomaten. Ook is er een speelplaats voor kinderen op de 1e verdieping van de terminal. De EHBO post is telefonisch bereikbaar via tel: +34(0)928 860 717.