Hotels Madrid

Hotels in de buurt van Madrid Airport

Madrid Airport Hotels

In de omgeving van het vliegveld bevinden zich diverse hotels. De meeste hiervan bevinden zich in een straal van 3 kilometer. De dichtstbijzijnde hotels zijn Best Western Hotel Villa De Barajas (2,6 km) en Hotel Clement Barajas (2,7 km). Overige hotels in de omgeving zijn het Tryp Diana Hotel (4,1 km) en het Tryp Alameda Aeropuerto (3 km). Alle hotels beschikken over een shuttleservice van en naar het hotel.

Hotels in het centrum van Madrid

De grootste hotelketen in Spanje is NH Hotels. Enkele voorbeelden van NH hotels in het centrum zijn NH Abascal en NH Alcalá. Er zijn meer dan 30 NH hotels in Madrid maar dit zijn over het algemeen de 4 en 5 sterren hotels.

Er zit een groot prijsverschil tussen de verschillende klassen in Spanje. Vanwege het grote aantal hotels en hostels in de binnenstad kan in elke gewenste prijsklasse een hotel worden geboekt.

Populair bij zakenreizigers zijn de Ibis hotels. Er zijn 9 Ibis hotels in Madrid, de meest centrale ervan is het Ibis Madrid Centro.

Natuurlijk zijn er tevens hostels en guesthouses in Madrid. Veel van deze hostels bevinden zich nabij Plaza Mayor (het meest centrale plein). De meeste hostels in Spanje hebben een openbare keuken, gratis draadloos internet en lage tarieven. Een bekend hostel in Madrid is Cat's Hostel, in het centrum van de stad.