Voorzieningen

Services

Hotels

Het vliegveld ligt dicht bij Bratislava waar een ruime keuze aan hotels is. Wilt u toch dichter bij de luchthaven overnachten, dan zijn er twee mogelijkheden: City Hotel Bratislava (tel: +421(0)2 2060 6100) en het stijlvolle Hotel Kamila (tel: +421(0)2 4594 3611) dat is gevestigd in een kasteel. Het is eigendom van de populaire Slowaakse actrice Kamila Magalova. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er is een beperkt aanbod van winkels en eet- en drinkgelegenheden. Het Panorama Restaurant (tel: +421(0)2 3303 5050) is een á la carte restaurant op de 2e verdieping van de Vertrekhal.

Bagage

In de bagagehal is een loket voor verloren en gevonden voorwerpen (tel: +421(0)2 3303 3389). Bij het parkeerterrein tegenover de Vertrekhal is een loket waar u bagage kunt stallen.

Informatie

In de Aankomsthal is een algemene servicebalie. Verder is er een kantoortje van de Bratislava Culture and Information Service. U kunt er hotels reserveren en er zijn kaarten en brochures van toeristische bezienswaardigheden. U kunt er ook de Bratislava City Card kopen, waarmee u onder meer onbeperkt gebruik kunt maken van het openbaar vervoer.

Zakelijk

Er zijn twee VIP Lounges (met plaats voor resp. max. 20 en 50 personen) op de 2e verdieping van de Vertrekhal. Verder zijn er beperkte zakelijke diensten (faxen, kopiëren). Hotel Kamila (zie bij Hotels) heeft zalen te huur voor seminars en persconferenties en biedt ook services als secretariële ondersteuning en catering.

Gehandicapten

De luchthaven is goed toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen en aangepaste liften en toiletten. Voor assistentie wendt u zich tot de algemene servicebalie.

Overige services

Er zijn banken, wisselkantoren en geldautomaten. Verder zijn er munttelefoons. EHBO is beschikbaar via de algemene servicebalie in de Aankomsthal.