Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven. De meeste internationale hotels vindt u in het centrum van Belgrado. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er is een beperkt aantal winkels en eet- en drinkgelegenheden: twee restaurants en vier (snack)bars. U vindt ze vooral in Terminal 1.

Bagage

In de bagagehal is een loket voor verloren en gevonden voorwerpen (tel: +381(0)11 209 4854). Ook als u in het vliegtuig iets bent kwijtgeraakt is dat loket het aanspreekpunt, behalve voor vluchten van Jat Airways. Voor die maatschappij kunt u terecht bij Su-Port (tel: +381(0)11 267 6374).

Informatie

In de terminal zijn diverse informatiebalies (‘Welcome Desk’). Verder lopen medewerkers van de luchthaven rond in de terminal; ze zijn duidelijk herkenbaar aan hun lichtblauwe uniformen.

Zakelijk

Belgrado Airport heeft (nog) geen uitgebreide zakelijke faciliteiten. Wel is er een VIP Lounge bij Gate 22.

Gehandicapten

De nieuwe internationale terminal is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen en aangepaste liften en toiletten. Ook zijn er verlaagde incheckbalies.

Overige services

Er zijn banken, wisselkantoren en geldautomaten, ook is er een postkantoor. Begin 2007 zijn computers geïnstalleerd waarmee passagiers zichzelf kunnen inchecken. Het is nog niet bekend welke luchtvaartmaatschappijen hiervan gebruik gaan maken. In de Aankomsthal is een EHBO-post, u kunt Eerste Hulp ook inroepen via een van de informatiebalies. Bij die balies is verder een sleutel verkrijgbaar voor de babykamers.