Voorzieningen

Services

Hotels

In de buurt van de luchthaven liggen het World Hotel Wings Rotterdam en het Ibis Budget Hotel Rotterdam Airport. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Op de luchthaven is 1 winkel, de Airport Shop, die is gespecialiseerd in parfums en typisch Nederlandse souvenirs.
Er zijn. In de Vertrekhal vindt u het zelfbedieningsrestaurant . Op de 1e etage bevindt zich het á la carte restaurant Horizon (tel: +31(0)10 437 35 54), dat voor iedereen toegankelijk is. 
In de passagehal, de centrale hal aan de voorzijde van het luchthavengebouw, bevindt zich een AKO Shop. De AKO Shop biedt u een uitgebreid assortiment aan nationale en internationale boeken, kranten, tijdschriften, strips en daarnaast ook vele andere artikelen.

Bagage

Als u bagage kwijt bent, meldt u dit direct in de aankomsthal bij de bagagebanden. Hier is altijd een medewerker van het afhandelingsbedrijf aanwezig.

Informatie

In de Aankomsthal is een informatiebalie (tel: +31(0)10 446 34 44), waar u met algemene informatievragen terecht kunt. 
Reisbureau Travel Slide is ook op de luchthaven (tel: +31(0)10 245 09 55) gevestigd, dat is gespecialiseerd in reizen vanaf Rotterdam Airport.

Zakelijk

De luchthaven zelf heeft een vergaderzaal voor maximaal 30 personen. Informatie via het algemene telefoonnummer. Wings hotel handelt privé-vluchten af en biedt VIP faciliteiten aan zakenreizigers.

De Rotterdam Airport Lounge in de Vertrekhal is toegankelijk voor houders van een Priority Pass en voor reizigers die van hun luchtvaartmaatschappij een toegangskaart hebben gekregen. U kunt ook een toegangskaart kopen (€ 18,50).

Gehandicapten

Het vliegveld is goed toegankelijk voor minder validen. Er zijn automatische deuren, aangepaste liften en toiletten, verlaagde stoepranden en parkeerplaatsen speciaal voor invaliden.

Overige services

Er is een pinautomaat aanwezig. GWK Travelex heeft ook een vestiging op Rotterdam Airport. Bij GWK Travelex kunt u terecht voor al uw buitenlandse valuta. Op de hele luchthaven is draadloos internet aanwezig.