Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar Pisa is zo dichtbij, dat dat geen probleem hoeft te zijn. Jolly Hotel Cavalieri (tel: +39(0)50 43290) en Hotel D'Azeglio (tel: +39(0)50 500 310) liggen in het centrum van Pisa, 2 km van de luchthaven. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Pisa Airport heeft een mooi winkelgebied 'La Corte'. Naast de gebruikelijke winkels is er ook een kapsalon/beautysalon. Uitsluitend voor passagiers is er één tax-free shop, die toepasselijk 'Free Shop' heet.

In de hoofdhal vindt u een bar en een pisa-restaurant. Op de eerste verdieping van de terminal vindt u het Puccini zelfbedieningsrestaurant. Daarnaast ligt het à la carte-restaurant Mascagni.

Bagage

U kunt bagage stallen bij de algemene informatiebalie tegen een tarief van € 7,00 per dag.

Informatie

In de Aankomsthal vindt u de algemene informatiebalie (tel: +39(0)50 849 300). U kunt er ook bus- en treinkaartjes kopen. De toeristenbalie staat net buiten de Aankomsthal (tel: +39(0)50 503 700).

Zakelijk

Het Pisa Airport Business Center beschikt over een conferentiezaal (capaciteit 50 mensen) en twee kleinere vergaderzalen. U kunt deze zalen boeken via tel: +39(0)50 849200. Houders van een Galileo Gold Card (€ 550,00 per jaar) krijgen 25% korting op het normale tarief.
Het vliegveld heeft een VIP-Lounge die toegankelijk is voor business class passagiers, houders van een Galileo Gold Card, of na betaling van € 9,50 bij de Airport Ticket Office. Deze lounge op de eerste verdieping beschikt over internet.

Gehandicapten

Het vliegveld is goed toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn aangepaste toiletten, telefoons en rolstoelhellingen. Alleenreizende gehandicapten krijgen assistentie tot in het vliegtuig.

Overige services

Op de luchthaven kunnen last-minute vliegtickets gekocht worden (tel: +39(0)50 849404). Er zijn zelfs treinkaartjes verkrijgbaar voor de route Gatwick Airport-Victoria Station in Londen!
Het vliegveld beschikt over openbare computers met internet-aansluiting (Telelink Internet Kiosk).
Op de eerste verdieping is een bank (Cassa di Risparmio di Pisa), er zijn geldautomaten, en er is een postkantoor. In het 'La Corte' winkelgebied vindt u een geldwisselkantoor.
Verder heeft het vliegveld een vaccinatiekliniek (tel: +39(0)50 43076).