Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Net buiten de Vertrekhal ligt het treinstation. Er zijn directe verbindingen met Pisa (enkele reis € 1,10) en Florence (€ 5,10). Treintickets zijn te koop bij de informatiebalie in de Aankomsthal. Op de website van de luchthaven vindt u het tijdschema van de treinen.

Auto en bus

Pisa Airport ligt direct aan de autoweg Florence-Pisa-Livorno, die aansluit op de A-12 naar Genua. Die A-12 is weer verbonden met de snelweg A-11 naar Florence. Omdat de luchthaven zo dicht bij de stad ligt, kost een ritje naar het centrum van Pisa niet meer dan 10 minuten.

Stadsbussen van Compagnia Pisana Trasporti vertrekken iedere 20 minuten naar Pisa. Ook bussen naar Lucca stoppen in het centrum van Pisa. Een kaartje kost € 0,85 en is een uur geldig op het hele stadsbusnet.
Er rijden speciale shuttlebussen van de luchthaven naar SM Novella station in Florence. De bussen vertrekken elf keer per dag van 08.40 tot 22.00.

Autoverhuur

In de aankomsthal kunt u een huurauto boeken bij Auto Europa, Avis, Sixt, Easy Car, Europcar, Hertz, Thrifty of Maggíore. Liberty Rent International is gespecialiseerd in de verhuur van luxe auto's met chauffeur. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Taxi's staan net buiten de Aankomsthal (tel: +39(0)50 541 600). Een ritje naar Pisa kost tussen € 5,00 en € 7,00. In de weekends en op feestdagen geldt een toeslag van € 2,00.
U kunt ook een collectieve taxi nemen van de Pisa Taxi Coöperatie. Die taxi vertrekt iedere 10 minuten, neemt maximaal acht passagiers mee en berekent een vast tarief (naar het treinstation € 2,50 en naar de scheve toren van Pisa € 4,00). De collectieve taxi staat rechts van de uitgang.

Parkeren op de luchthaven

De overdekte parkeergarage voor lang parkeren kan ook gebruikt worden door mensen die even snel iemand willen ophalen of uitzwaaien. Het eerste half uur is namelijk gratis. Deze parkeergarage ligt vlak naast de Vertrekhal.