Voorzieningen

Services

Hotels

Op de luchthaven zelf zijn geen hotels, maar in de directe omgeving kunt u wel accommodatie vinden. Het Charming International Hotel (tel: (0)81 231 1004) ligt vlak naast de luchthaven, evenals het Millennium Hotel (tel: (0)81 595 5406). Twee kilometer van het vliegveld ligt het Holiday Inn Napoli (tel: (0)81 225 0111). Naar al deze hotels zijn verbindingen met een shuttlebus. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Op de eerste verdieping van Terminal 1 vindt u het winkelgebied van de luchthaven. Er is een heel redelijk aanbod van winkels, die vaak gespecialiseerd zijn in regionale producten zoals verse mozzarella, lokale wijnen en zoetigheid uit Capri.
Om iets te eten of te drinken heeft u de keuze uit drie snackbars, een café, een Burger King en het zelfbedieningsrestaurant Ciao.

Bagage

Het kantoor voor verloren en gevonden voorwerpen in de Aankomsthal is 24 uur per dag open (tel: +39(0)817 896 765/766).

Informatie

In de Aankomsthal vindt u Customer Service (tel: +39(0)817 896 259). Bij deze balie kunt u inlichtingen vragen over de luchthaven, aankomst- en vertrektijden, hotels en bezienswaardigheden. U kunt er ook een kruier inschakelen.

Zakelijk

Het congres- en zakencentrum is gesitueerd op de eerste verdieping van Terminal 1 (tel: (0)81 7896 633/518). Er zijn volledig ingerichte kantoren te huur en er zijn faciliteiten voor videoconferenties. Het centrum biedt verder secretariële ondersteuning en catering.
Er zijn twee VIP lounges: ‘La Terrazza’ voor business class passagiers van Air France, British Airways en Lufthansa, en ‘Vanvitelli’ voor business class reizigers van Alitalia.

Gehandicapten

Het vliegveld heeft uitstekende voorzieningen voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen, en aangepaste liften, telefoons en toiletten. De oversteekplaats bij de hoofdingang is voorzien van geluidssignalen. Op verscheidene punten in en buiten het terminalgebouw kunt u met een simpele druk op een knop om assistentie vragen.

Overige services

In de Aankomsthal is een medisch centrum van het Rode Kruis. Op diverse plaatsen kunt u geld opnemen: banken, wisselkantoren en geldautomaten. Er is een ticket counter (tel: +39(0)817 896 272/642) waar u last-minute vliegtickets kunt kopen.