Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen treinverbinding met het vliegveld.

Auto en bus

De luchthaven ligt 7 kilometer ten noordoosten van Napels en is gemakkelijk bereikbaar vanuit het centrum van de stad. Neem de ‘Tangenziale’ richting Capodichino en dan de afslag ‘Secondigliano/Aeroporto.’

Van de luchthaven vertrekken bussen (ANM) naar het centrum van Napels (treinstation Napoli Centrale) en verder naar de haven. Er rijden ook shuttlebussen naar het treinstation en naar de Piazza Municipio in het centrum van Napels.

Autoverhuur

In de Aankomsthal vindt u balies van diverse autoverhuurmaatschappijen, waaronder Avis, Europcar, Hertz, Maggiore/National, Sixt en Thrifty. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Voor de Aankomsthal staan taxi’s. Vraag de chauffeur zijn meter aan te zetten of maak een duidelijke afspraak over de ritprijs.

Parkeren op de luchthaven

Kort parkeren kan op de parkeerterreinen P3 (overdekt), P4 en P6. Voor de eerste twee uur betaalt u € 3,50 per uur, zes uur parkeren kost € 6,00 en 24 uur € 25,00. P1 is het terrein voor lang parkeren. Daar betaalt u € 14,00 voor de eerste dag, daarna € 12,00 per dag.
Op de website kunt u in real-time zien waar parkeerplaatsen beschikbaar zijn.
Chauffeursdiensten worden aangeboden door Quick No Problem Parking (P5, tel: +39(0)817 896 366).