Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein. De dichtstbijgelegen opties zijn Starhotel Cristallo Palace (tel: +39(0)35 311 211) en Hotel Piemontese (tel: +39(0)35 242 629). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven. Voor meer informatie kunt u terecht op onze eigen pagina over hotels in Bergamo

Winkelen en restaurants

Bergamo Airport heeft een behoorlijk aantal restaurants, wijnbars en winkels. De winkels zijn gespecialiseerd in Italiaanse mode, luxe artikelen en specialiteiten uit de regio Lombardije. Er is ook een tax-freeshop.

Bagage

U kunt bagage achterlaten in de Aankomsthal. Voor bagage tot 25 kilo kost dat € 3,00 per dag, zwaardere bagage € 5,00 per dag. De service wordt uitgevoerd door Autostradale (tel: +39(0)35 318 472).
Gevonden voorwerpen: +39(0)35 326 297, email: operativo@sacbo.it.

Informatie

Algemene informatie over het vliegveld vindt u bij een balie in de Aankomsthal (tel: +39(0)35 326 323). Verder is er een balie van het Bergamo Toerismebureau (tel: +39(0)35 320 402). U kunt er hotels boeken of de speciale Tourism Card aanschaffen, die u kortingen geeft op openbaar vervoer en attracties in Bergamo.

Zakelijk

Bergamo Airport heeft een VIP-Lounge die voor iedereen toegankelijk is, na betaling van € 15,00. Frequent Flyers kunnen een VIP-card bestellen, waarmee ze onbeperkt toegang hebben tot de VIP-Lounge, een parkeerplaats kunnen reserveren en kortingen krijgen op hotelkamers. De VIP Card kost € 250,00 per jaar.

Via het algemene telefoon- of faxnummer van het vliegveld kunt u een vergaderzaal reserveren.

Gehandicapten

Bergamo Airport is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen, aangepaste telefoons (o.a. met brailleschrift) en toiletten. Slechtzienden kunnen hun weg vinden via reliëfpaden. Er zijn parkeerplaatsen vlak bij de terminal gereserveerd voor gehandicapten. U moet zich wel melden bij de loketten van P2, voordat u uw auto parkeert.

Overige services

In de terminal vindt u twee banken, geldautomaten, geldwisselkantoren en een postkantoor. Verder zijn er een medische dienst, een apotheek en een gebedsruimte.