Hotels Milaan

Hotels Bergamo

Hotels Bergamo Airport

Er zijn geen hotels op het vliegveld van Bergamo (Orio al Serio). Op minder dan een kilometer afstand vindt men echter al de eerste hotels. Zo is er het Star Hotel Cristallo Palace, een luxueus hotel met goede verbindingen naar het centrum. Op de route naar het centrum vindt men tevens het 3-sterrenhotel Piemontese en het Una Hotel.

Hotels in het centrum van Bergamo

Eén van de grootste straten in Bergamo is de Viale Papa Giovanni. Vlakbij ligt Hotel Excelsior S. Marco. Het hotel heeft een mooie tuin en uitzicht over het oude stadsgedeelte 'Citta Alta'. Ook de bekende hotelketens zijn vertegenwoordigd, nabij het centrum ligt het Mercure Bergamo Palazzo Dolci.

Op een kleine afstand van het centrum, naast het mooie Parco Fauna Orobica, liggen een aantal hotels die rustminnende toeristen zullen aanspreken. Met het Piazza Vecchia binnen handbereik en een gebouw uit 1300, is het Hotel Piazza Vecchia één van de meest schilderachtige plekken in Bergamo.

Ook hostels zijn volop te vinden in Bergamo, doch niet altijd in het stadscentrum. Wel is er onder andere op 3,5 kilometer can het centrum het Nuovo Ostello della Gioventù, een jeugdherberg / hostel met uitstekende faciliteiten en lage prijzen.

Opvallend zijn de vele bed and breakfast mogelijkheden in de binnenstad. Een greep uit de vele huisjes levert B&B Alle Scalette op, een leuk klein huisje op loopafstand van het historische centrum.