Voorzieningen

Services

Hotels

Het Sardegna Hotel (tel: +39(0)70 286 245) ligt maar een paar kilometer van het vliegveld. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er zijn een aantal winkels, restaurants en (snack)bars te vinden op het vliegveld. De meeste winkels en (snack)bars zijn op de eerste etage bij de vertrekhal. Op de tweede etage bevindt zich een Panorama restaurant met een terras.

Bagage

In de aankomsthal bij het informatiecentrum is een bagagedepot en een meldpunt voor verloren en gevonden voorwerpen (tel: +39(0)403 735 1449). Op de begane grond bij de bagagebanden zijn ook twee kantoren van luchtvaartmaatschappijen te vinden. Airone (tel: +39(0)70 240 611) en Sogaerdyn (tel: +39 (0)335 123 2436).

Informatie

In de aankomsthal vindt u een informatiebalies waar u informatie kunt krijgen over de luchthaven en vluchtschema’s. Hier kunt u tevens toeristische informatie krijgen.

Zakelijk

Er is een Business Centrum op de tweede verdieping. Er zijn 6 kantoren en een volledig ingerichte vergaderzaal met faciliteiten voor telefoon, fax, videoschermen, ADSL en wi-fi verbinding. Informatie kunt u opvragen met het contactformulier.

Er zijn twee VIP lounges die uitsluitend toegankelijk zijn voor Business Class passagiers. De lounges zijn van alle moderne gemakken voorzien. Voor meer informatie bel (tel: +39(0) 70212076) of mail.

Gehandicapten

Op de parkeerplaatsen zijn er gereserveerde plaatsen voor gehandicapten. Verder is de luchthaven voorzien van liften en aangepaste toiletten.

Overige services

Er is een bank, wisselkantoor, postkantoor en geldautomaten aanwezig. Eerste Hulppost vindt u op de begane grond (tel +39(0)70 241344).