Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen directe treinverbinding met de luchthaven. Er rijden regelmatig bussen naar Cagliari (zie hieronder). Het busstation van Cagliari ligt naast het treinstation. 

Auto en bus

Het vliegveld ligt zo’n 6 kilometer van Cagliari-Centrum aan de vierbaansweg S130. U neemt de afslag naar de Via del Trasvolatori.

Elke 30 minuten rijdt er een bus van het vliegveld naar het centrum van Cagliari. U bent in een kwartier op het Piazza Matteotti en de rit kost nog geen euro. Kaartjes voor de bus moeten bij de boekwinkel op de begane grond worden gekocht. Zie ook de website van de busmaatschappij (tel: +39 (0)70 4098327).

Autoverhuur Cagliari Airport

Autoverhuurbedrijven zijn te vinden op de begane grond (AutoEuropa, EasyCar, Sardinya, Eurorent, MidaRent, Pinna, Matta, Ruvioli, Pintauro, A.M. Service, Dollar Thrifty-Italy by Car en Budget). U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Buiten de aankomsthal staan taxi's. Een taxi naar het centrum van Cagliari kost ongeveer 10 euro. U kunt ook een taxi bestellen, bijvoorbeeld bij Radiotaxi (tel:+ 39(0)70 400 101).

Parkeren op de luchthaven

Er zijn 1700 parkeerplekken op de luchthaven. Zo zijn er een aantal gratis plekken voor het halen en brengen van passagiers. Er zijn ook diverse mogelijkheden om betaald te parkeren: Land Side Car Park voor kort parkeren (18 euro voor een dag) en een parkeergarage met verschillende verdiepingen voor lang parkeren (9 euro voor een dag).