Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein, maar het vliegveld ligt op korte afstand van Brindisi waar diverse hotels zijn. Niet ver van de luchthaven ligt het Rama Hotel Minerva (tel: +39(0)831 555797). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Het aanbod van winkels en eet- en drinkgelegenheden is beperkt. Er zijn twee (snack)bars en een restaurant. Verder zijn er automaten met koude en warme dranken, en snacks.

Bagage

U kunt geen bagage stallen op de luchthaven. Wel is er een loket voor verloren en gevonden voorwerpen (tel: +39(0)80 5800224). Voor zoekgeraakte bagage kunt u ook contact opnemen met tel: +39(0)831 412028 (Alitalia) of tel: +39(0)831 4117208 (overige maatschappijen). U kunt ook online navraag doen naar zoekgeraakte bagage.

Informatie

In de Aankomsthal is een informatiebalie, bereikbaar via het algemene telefoonnummer. U kunt er terecht voor vragen over aankomst- en vertrektijden van vluchten, en het openbaar vervoer. Voor informatie kunt u verder het centrale telefoonnummer van Aeroporti di Puglia bellen (tel: +39(0)80 5800200).

Zakelijk

Behalve enkele basisvoorzieningen (fax, telefoon) bij de servicebalie zijn er geen zakelijke faciliteiten.

Gehandicapten

De luchthaven is redelijk toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen en er is een aangepast toilet. Assistentie is beschikbaar via de servicebalie.

Overige services

In het terminalgebouw zijn geldautomaten.