Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen treinverbinding met de luchthaven. Wel rijdt er een bus naar het centrum van Brindisi. Van het treinstation aan de Via Bastioni Carlo V rijden treinen naar onder meer Lecce en Bari.

Auto en bus

De luchthaven ligt vlak bij Brindisi, langs de SS16/SS379. De route naar de stad staat duidelijk aangegeven. Lecce ligt verder naar het zuiden: volg vanaf Brindisi de SS613 (45 kilometer, reistijd ongeveer 40 minuten).

Aansluitend op aankomende en vertrekkende vluchten rijdt er een lokale bus tussen de luchthaven en het stadscentrum van Brindisi. De reistijd is ongeveer 30 minuten en een kaartje kost € 3,00.
Verder rijdt er geregeld een bus naar Lecce (reistijd ongeveer 45 minuten).

Autoverhuur

In de Aankomsthal vindt u balies van autoverhuurbedrijven Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Sixt en Thrifty. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Buiten de Aankomsthal staan taxi’s (tel: +39(0)831 597901). Let erop dat de chauffeur de meter aanzet of maak anders een duidelijke afspraak over de prijs voordat u instapt.

Parkeren op de luchthaven

Vlak voor het terminalgebouw ligt een parkeerplaats. Er zijn geen verschillende terreinen voor kort en lang parkeren. Tarief: tot 2 uur € 1,80, tot 8 uur € 4,70, tot 24 uur € 10,00. Daarna tot de 3e dag € 10,00 per dag, van de 4e tot de 7e dag € 8,00 per dag en vervolgens € 4,80 per dag.